Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie din quartz Noble Calista Lucios

Partener: Mobexpert
Locație: Râmnicu Vâlcea
Material folosit: Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Noble Calista Lucios
M.L. 4,2
Grosime cant: 40 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Blatul din quartz Noble Calista Lucios de la Technistone, creează un design impecabil și aspect sofisticat în orice bucătărie. Blatul realizat din acest material este un produs foarte practic, rezistent și durabil.

Datorită suprafeței și structurii non-poroase a quarțz-ului, blatul pentru bucătărie nu se zgîrie, nu se pătează, și cel mai important este extrem de igienic și antibacterian. Un astfel de blat este simplu și ușor de întreținut cu ajutorul detergenților din comerț. Odată montat, blatul își păstrează frumusețea și luciul timp îndelungat.

Optați pentru calitate și durabilitate! Alegeți Art-Granit pentru amenajarea bucătării și vă veți bucura ani la rând de calitățile unui produs care merită calificativul premium.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală