Blaturi din piatră naturalăMOBEXPERT - Blat de bucătărie din quartz Noble Pietra Grey

Partener: Mobexpert
Locație: Pantelimon
Material folosit: Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Noble Pietra Grey
M.L. 3,2
Grosime cant: 30 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Blatul din quartz Noble Pietra Grey, creează un design impecabil și aspect sofisticat în orice bucătărie. Quartz-ul este cu adevărat un material inovativ pe care oricine și l-ar dori în propria casă. Este materialul care permite crearea unui produs care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Este o soluție de ultimă generație pentru cei care își doresc să păstreze aspectul ideal al blatului de bucătărie pentru o perioadă lungă de timp.

Ce avantaje are? Rezistență termică ridicată, nu se pătează avînd în compoziția sa o rășină specială, datorită căreia suprafața este impermeabilă, suprafață antibacteriană conform standardelor internaționale, întreținere foarte ușoară.

Ne face plăcere să prezentăm proiectele Art-Granit, acesta fiind unul din ele.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală