Blaturi din piatră naturalăNATURLICH - Blat de bucătărie cu brâu și insulă din ceramică Azalai Negro Natural

Partener: Naturlich
Locație: Sibiu
Material folosit: Ceramica Inalco
Décor/Finisaj: Azalai Negro Natural
M.L.  5
Grosime cant: 30 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Ceramica este dragoste la prima vedere. Clienții au realizat din Azalai Negro Natural blatul de bucătărie, brîul și insula. Pe lîngă faptul că au un aer foarte modern și sofisticat, lucrările confecționate din acest material mai oferă și următoarele avantaje: sunt extrem de rezistente la solicitări, sunt igienice şi uşor de întreţinut, rezistente la foc, ceea ce înseamnă că jarul, cenuşa și altele nu lasă nicio urmă pe acestea. Plăcile ceramice Art-Granit sunt certificate la nivel internațional și beneficiază de “ Tehnologii Active ” ce conferă materialului proprietăți antibacteriene și antipoluante.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al insulei, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Vă invităm în showroomul nostru să ne povestiți despre lucrările pe care le planificați, iar noi vă vom oferi tot sprijinul de la alegerea materialului și pînă la montare.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală