Blaturi din piatră naturalăNATURLICH - Blat de bucătărie din quartz Crystal Polar White

Partener: Naturlich
Locație: Sibiu
Material folosit: Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Crystal Polar White
M.L.  2,8
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Știți care este secretul unui blat de bucătărie stilat și practic? Art-Granit  - compania cu o abordare unică, inovațională și personalizată. Noi te putem ajuta să dai formă viselor tale! Cel mai important scop al echipei Art-Granit este să oferim clienților noștri calitate,  prin crearea unui produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat.

Blatul de bucătărie din quartz Crystal Polar White de la Technistone, și chiuveta, executată din același material,  inspiră rafinament și eleganță datorită texturii fine și nuanței de alb.

Un concept de design deosebit, cu elemente îndrăznețe, cum nu ai mai văzut, acest proiect amenajat de echipa noastră, este impecabil. Materialul Crystal Polar White a reușit să creeze un spațiu elegant și confortabil în același timp. Acel ,,acasă” pe care ni-l dorim fiecare dintre noi.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală