Blaturi din piatră naturalăNATURLICH - Insulă și placare perete din ceramică Calacatta Oro Satinat

Partener: Naturlich
Locație: Sibiu
Material folosit: Ceramica Infinity
Décor/Finisaj: Calacatta Oro Satinat
M.L.  2,8
Grosime cant: 100 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Ceramica este mai mult ca perfectă pentru lucrările din bucătărie.  Este acea piatră care dă viață spațiului tău.  Datorită texturii bogate în tonalități mixte de alb, aceasta oferă lejeritate și eleganță. Avînd o mare diversitate de nuanțe și aspect, cu siguranță veți descoperi modelul potrivit conceptului de interior al casei sau încăperii pentru care o selectați.

Insula și peretele placate din ceramica Calacatta Oro Satinat sunt piese de mare impact, atît prin design, cît și prin rezistența ieșită din comun. Acest material inspiră bun gust, este practic, are o calitate net superioară și este foarte ușor de întreținut.

Plăcile ceramice Art-Granit sunt certificate la nivel internațional și beneficiază de “ Tehnologii Active ” ce conferă materialului proprietăți antibacteriene și antipoluante.

Ai ocazia să conferi fiecărui ambient un design elegant și de mare actualitate. Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală