Blaturi din piatră naturalăPRIMOBIL - Blat de bucătărie cu brâu din quartz Noble Calista

Partener: Primobil
Locație: Iași
Material folosit:  Quartz
Décor/Finisaj: Noble Calista
M.L. 4,5
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Trăim vremuri în care aproape toată lumea foloseşte aceleaşi lucruri, acelaşi stil. Indiferent că vorbim de vestimenție sau de locuință, nici nu mai contează, regula este aceeaşi: este la modă, trebuie să am şi eu! Art-Granit nu este de acord cu această concepţie în ceea ce priveşte alegerea materialelor. Spaţiul în care locuim spune foarte multe despre personalitatea noastră şi ne influenţează activitatea zilnică şi relaţiile cu cei din jur. Un blat de bucătărie creat cu bun gust şi simţ practic ne poate aduce multe beneficii pe termen lung, mai ales dacă alegem sa fim noi proprii noştri designeri.

Blatul de bucătărie și brîul din quartz Noble Calista se remarcă prin eleganța inegalabilă și rezistența ce întrece orice așteptări. Avantajele suprafeței realizate din acest material sunt numeroase, pe lîngă faptul că nu se zgîrie și nu se pătează, este foarte ușor de curățat și de întreținut. ArtGranit vă oferă un serviciu complex-executăm măsurători, schițe, proiectări, debitări și montaj. Te așteptăm cu drag să profiți de profesionalismul specialiștilor noștri!

ATENȚIE! Imagini cu un puternic impact inspirațional.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală