Blaturi din piatră naturalăPRIMOBIL - Blat de bucătărie cu brâu din quartz Noble Pietra Grey

Partener: Primobil
Locație: Iași
Material folosit:  Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Noble Pietra Grey
M.L. 3,2
Grosime cant: 30 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Bucătaria este acel spațiu în care ne petrecem probabil cea mai mare parte din timpul petrecut acasă. Tocmai de aceea este important să ne asigurăm că în amenajarea bucătăriei folosim cele mai bune materiale. 

Blatul pentru bucătărie fabricat din quartz Noble Pietra Grey, de la Technistone, are o structură impresionantă și se încadrează perfect în interioare cu orice design - de la modern, pînă la vintage. Prin culoarea sa intensă și textură, acest blat se va combina perfect cu nuanțe de negru, roșu, gri, alb, galben, precum și cu opțiuni pastelate. Este un blat superb, care dă o notă de autenticitate mobilierului în stil clasic, în tandem cu care formează o ambianță de clasă. Rezistența la pete, șoc termic sau zgârâieturi și ușurința în întreținere sunt calități care recomandă acest blat și îi garantează durabilitatea.

Brîul, de asemenea, confecționat din quartz Noble Pietra Grey este unul foarte rezistent și ușor de curățat, oferind un aspect elegant încăperii. 

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală