Blaturi din piatră naturalăPURE MESS DESIGN - Blat de bucătărie cu brâu din ceramică Syross Superblanco

Partener: Pure Mess Design
Locație: București
Material folosit: Ceramica Inalco
Décor/Finisaj: Syross Superblanco
M.L.  2,8
Grosime cant: 150 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Știți care este secretul unui blat de bucătărie stilat și practic? Art-Granit  - compania cu o abordare unică, inovațională și personalizată. Noi te putem ajuta să dai formă viselor tale! Cel mai important scop al echipei Art-Granit este să oferim clienților noștri calitate,  prin crearea unui produs care le va servi pentru mult timp și care își va păstra aspectul neschimbat.

Blatul pentru bucătărie și brîul din ceramica Syross Superblanco de la Inalco, se caracterizează prin frumusețe și funcționalitate.  Piatra din care sunt confecționate aceste lucrări este impermeabilă și rezistentă la detergenți agresivi și substanțe pe bază de ulei. Chiar și după o utilizare îndelungată pe suprafața blatului nu vor apărea pete, zgârieturi și fisuri. În același timp, îngrijirea acestuia nu presupune un efort.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală