Blaturi din piatră naturalăRestaurant Golden Jet

Granitul de lux Magma Gold cu textură de lemn completează cu stil interiorul restaurantului Golden Jet.

Granitului este soluția potrivită pentru decorarea cafenelelor și a restaurantelor și e materialul perfect pentru concepte de design originale și neobișnuite.

Pentru Golden Jet am realizat lucrări interioare.

Blaturile meselor sunt executate granitul Magma Gold, iar blatul pentru tejghea este făcut din cuarț Technistone Cafieto Anticato.

Granitul și cuarțul se încadrează perfect atât în forme clasice, cât și într-un design modern și radical.

De remarcat: execuția blaturilor, îmbinările, tejgheaua de bar, suprafeța materialului, montajul făcut de echipa noastră.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală