Blaturi din piatră naturalăRestaurant și magazin Pegas

Am ales un joc al contrastelor pentru interioarele din restaurantul Pegas și magazinul companiei. Cuarțul poate să transforme orice spațiu într-un obiect de artă.

Treptele exterioare ale restaurantului Pegas sunt făcute din granit Juparano Colombo – o nuanță caldă, elegantă, ce conferă o notă rafinată intrării în restaurant.

În interiorul restaurantului, zona de bar iese în evidență printr-o tejghea făcută tot din curaț Technistone Crystal Creme Beige. Toate îmbinate dau o suprafață atractivă ca aspect și funcțională în același timp.

Blatul din camera de baie a restaurantului Pegas este realizat din Cuarț Technistone Crystal Royal, iar blaturile pentru vitrină sunt executate din cuarț Technistone Crystal Creme Beige și Taurus.

Un material natural, foarte eficient, dar și ușor de integrat care dă o notă de stil și rafinament.

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală