Blaturi din piatră naturalăSTUDIOLINE - Blat de bucătărie din quartz Starlight White

Partener: Studioline
Locație: Deva
Material folosit: Quartz Technistone
Décor/Finisaj: Starlight White
M.L. 2
Grosime cant: 20 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Quartzul este nu doar un material foarte rezistent ci și unul cît se poate de elegant pentru toți iubitorii de confort și frumusețe. Blatul de bucătărie din quartz Starlight White de la Technistone impresionează prin nuanța de alb și textură, fiind cu adevărat o piesă șic. Lucrările confecționate din quartz sunt o investiție pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că acesta este un material cu o duritate care rezistă îndelungat, nu se zgârie, nu se pătează, se întreține ușor și nu este vulnerabil în fața fluctuațiilor de temperaturi.

De remarcat: execuția profilului cantului, frumusețea suprafeței materialului, montajul realizat cu pricepere de echipa noastră.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală