Blaturi din piatră naturalăYULMOB - Blat de bucătărie cu brîu din ceramică Statuario Lux

Partener: Yulmob
Locație: Bacău
Material folosit:  Ceramică Italstone
Décor/Finisaj: Statuario Lux
M.L. 4,5
Grosime cant: 12 mm
Stadiu proiect: Finalizat
An: 2021

Dacă stilul clasic nu se demodează niciodată, să știți că și blatul de bucătărie în nuanță albă intră în aceeași categorie. Blatul este acel element care definește utilitatea unei bucătării, de aceea, atunci când vine vorba despre bucătărie, un blat, o insulă sau un brîu în nuanțe de alb vor oferi spațiului o energie pozitivă și o atmosferă relaxantă.

Ceramica cu imprimeuri inspirate din nuanțele pietrei naturale, precum marmura venoasă, sau granitul vulcanic, are o putere de atracție extraordinară. Blatul de bucătărie și brîul au fost realizate  din ceramica Statuario Lux. Materialul, pe lîngă faptul că conferă spațiului un stil unic și aerat, mai are și aspecte funcționale uimitoare, precum: rezistență la șocuri termice, rezistență la pete și murdărie, proprietate de autocurățare, este igienic şi uşor de întreţinut.

De remarcat: calitatea îmbinărilor între piese, frumusețea profilului blatului și al brîului, montajul realizat cu acuratețe de echipa noastră.

Rezultatul îl admirați în pozele de mai jos!

Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală Blaturi din piatră naturală