Transformăm piatra în spații spectaculoase
Blaturi din piatră naturală

Partenerii noștri

Suntem reprezentanții oficiali al unor companii de talie internațională, care ne sunt parteneri exclusivi și aduc valoare adăugată produselor noastre.

Lemon Design Euphoria Mobexpert Dekton Silestone Technistone Lapitec ABK (Materia slabs) Infinity Italstone Inalco Laminam Koral Accesit Das interior Gardecor

Сompliance with the requirements,
Silestone, COSENTINO

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Dekton

Certificate Conformity of the Factory Production Control,
Institut de Tecnologia de la Construccio de Catalunya

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Silestone

Distribuitor oficial ,
COSENTINO S.A.

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Silestone

Distribuitorul oficial ,
ICS „CORAL PREMIUM” SRL

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, ECO

Victor Gudima,
Director „Coliseum Lux”

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, ECO

Vasiliu Ion,
Director „Primobil-LUX”

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Dekton XGloss

Сompliance with the requirements,
Dekton, COSENTINO

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Dekton

Certificate of Compliance,
Cosentino Industrial, SAU, Dekton XGloss

Blaturi din piatră naturală în București

Piatra naturală este un material unic și potrivit pentru a produce blaturi pentru bucătărie și baie. Piatra naturală, ecologică este caracterizată de rezistență, durabilitate și frumusețe. Blatul de piatră este potrivit pentru orice stil de amenajare de interior. Granitul, marmura sau cuarțul compozit sunt cele mai des folosite pentru blaturi.
Toate blaturile din piatra naturală au o mare varietate de culori, nu sunt afectate de umiditate, schimbări de temperatură, și este aproape imposibil să fie zgâriate sau deteriorate. Nu emit substanțe nocive în aer. Prelucrarea și lustruirea modernă a pietrei naturale oferă posibilitatea de a arăta frumusețea texturii și culorii sale. Piatra pare să prindă viață, strălucește și un astfel de blat te va bucura mulți ani cu aspectul său unic. Poți alege o piatră de o varietate de culori: alb, gri cu venaturi, negru, roșu, verde și așa mai departe. Modelul fiecărei plăci de piatră este unic.


Blaturi din quartz, granit, marmură și compozit în România


Blaturile din granit și din marmură sunt unele dintre cele mai răspândite astăzi. Ele vor deveni o piesă centrală atât pentru bucătărie, cât și pentru baie. Un astfel de blat nu absoarbe apa, nu este deteriorat de mâncărurile fierbinți, nu poate fi zgâriat și necesită o îngrijire minimă – aproximativ o dată la șase luni, este necesar de impregnat cu o soluție specială care permite extinderea duratei de viață a lustruirii blatului. Suprafața blaturilor este lipsită de înmulțirea florei patogene.
Blatul, realizat din orice piatră naturală pentru bucătărie, este deosebit de durabil și fiabil.
Pe el, poți tăia în siguranță carne și pește fără a utiliza plăci speciale. Nu va absorbi mirosurile neplăcute. Piatra naturală suportă stresul mecanic, excesul de umiditate și suportă substanțele chimice agresive de curățare. Mai mult decât atât, blaturile din piatră naturală sunt complet diferite de blaturile din lemn, PAL și alte materiale similare care nu oferă nivelul de rezistență pe care îl oferă piatra.
În cazul băii, încăpere caracterizată de activitate constantă, cea mai bună alegere este blatul din marmură, deoarece acesta va servi cu success zeci de ani, păstrând caracterul de nou și frumusețea neschimbată.
Art Granit oferă blaturi de granit, cuarț sau marmură pentru bucătărie, baie, restaurante și baruri. 

Îți punem la dispoziție o selecție largă de materiale naturale și culori care permit produsului să devină original și unic. Art Granit se angajează pe deplin să producă blaturi din piatră naturală încă de la bun început, potrivit schiței oferite de client.

De asemenea, oferim clienților noștri serviciile propriului nostru designer pentru crearea unui proiect al blatului care să îndeplinească pe deplin toate cerințele tale, dar să se și încadreze cu succes în interiorul casei tale. Având o bază tehnică modernă și un personal de specialiști cu experiență în lucrul cu piatra, garantăm înalta calitate a fabricării blatului.
Blatul pentru baie sau bucătărie din piatră poate avea absolut orice formă, de la patrulaterul obișnuit până la o formă originală. Putem combina două sau mai multe tipuri de piatră sau nuanțele lor, într-un singur produs de blat compozit.


Costul unui blat din piatră naturală depinde de mai mulți factori:


 Materiale, preț de catalog;
 Formă, dimensiune;
 Profil final și tratament de suprafață;
 Alte cheltuieli pentru producție și prelucrare, măcinare, instalare.
Poți afla cât costă o masă din piatră naturală după efectuarea unei comenzi prin care ne anunți măsurătorile. Suntem gata să lucrăm cu orice comenzi!
Blaturile din piatră sunt un suflu nou în lumea noastră, suprasaturată cu plastic și alte materiale artificiale. Un astfel de produs este elegant, subliniază bunul gust al proprietarilor
casei, adăugând originalitate și rezistență bucătăriei și băii.
Solicită o ședință de consiliere prin intermediul site-ului sau sună-ne la +40 318 283 400, iar noi îți oferim sfaturi profesionale și toate informațiile necesare pentru ca tu să alegi piatra și culoarea potrivită, la cel mai bun raport calitate-preț.
De ce? Pentru că blaturile din piatră naturală își vor păstra aspectul timp de mulți ani.