2 top materiale pentru trepte de exterior în 2022

Frumusețea și personalitatea unei case stau în fiecare detaliu. Treptele sunt acele elemente care definesc locuința, iar materialul din care acestea sunt realizate este foarte important. Art-Granit recomandă placarea treptelor de exterior cu piatra naturală - Granit sau piatra ultracompactă - Dekton, materiale care conferă treptelor frumusețe și durabilitate, un stil original și mentenanța scăzută.

Treptele din granit sunt masive și atemporale. Dacă vorbim despre un produs în aer liber, este dificil să găsești material mai bun decât granitul. Indiferent de vreme, produsul nu formează fisuri sau alte daune. Forța granitului se datorează conținutului ridicat de quartz din el, astfel încât aceste suprafețe pot fi înghețate și dezghețate de peste o sută de ori, iar acest lucru nu va avea consecințe. Produsele din granit strălucesc impresionant la soare, sunt bine lustruite și șlefuite, sunt impermeabile după montare și nu își schimbă pe parcurs structura sau volumul. Bogăția texturilor și culorilor vă permite să soluționați orice provocări de proiectare.


Trepte exterior din Granit G603 Polished și Granit G603 Flamed


Trepte exterior din Granit Juparano Colombo


Trepte exterior din Granit Steel Grey


Trepte exterior din Granit Steel Grey

Dekton, fiind recunoscută drept cea mai inovativă și rezistentă piatră din lume și unica piatră tehnologizată ce are în compoziția sa 100% materiale naturale, nu conține adezivi sau silicați, de asemenea este recomandată pentru treptele de exterior.

Tratamentul Dekton Grip+ reprezintă un strat protector adițional ce asigură suprafeței proprietăți de anti-alunecare. Tehnologie aplicată atât pentru exterioare, cât și în cazul placarilor de interior, conferă maxim confort, siguranță și funcționalitate, totodată protejând suprafața expusă unui trafic intens.

Dekton, în orice finisaj, este super rezistent la acțiunea factorilor de mediu, abrazivi și corozivi, la ciclurile îngheț-dezgheț și la razele ultraviolete. Acest material nu își va pierde niciodată farmecul. Este o piatră care poate fi descrisă de cele mai multe caracteristici. Oferă o varietate de culori, dimensiuni și grosimi. Are un aspect deosebit ce încântă chiar și cele mai pretențioase gusturi! Pe lângă durabilitatea și rezistența sa în timp, Dekton este piatra cea mai rezistentă la zgârieturi, de aceea este ideală pentru proiecte de exterior.


Trepte exterior din Ceramica Dekton Blanc Concrete


Trepte exterior din Ceramica Dekton Trilium


Trepte exterior din Ceramica Dekton Blanc Concrete


Trepte exterior din Ceramica Dekton Strato

Înapoi la listă