De ce să alegi cuarțul pentru masa de bucătărie?

Mesele de sufragerie tradiționale sunt, în general, construite din lemn. Cu toate acestea, în ciuda avantajelor sale dovedite, lemnul nu este singura opțiune. În funcție de nevoile și stilul tău de viață, s-ar putea să nu fie chiar cea mai bună. Dacă aveți o familie dinamică sau sunteți frecvent vizitați de oaspeți, probabil că trebuie să vă confruntați cu vărsări, zgârieturi și pete.

Aici intervine cuarțul ca o alternativă excelentă de blat pentru masa dvs. de luat masa. Cuarțul este un mineral extrem de durabil, caracterizat de o duritate excepțională. Datorită proprietăților sale, este utilizat în mod obișnuit pentru a realiza blaturi de bucătărie, blaturi de masă, podele și elemente de baie de calitate superioară. Echipa de instalare ArtGranit a instalat o mulțime de astfel de blaturi de cuarț în ultimii ani. Puteți vedea proiectele noastre chiar aici https://artgranit.ro/proiecte 

Estetica frumoasă a acestei pietre este accentuată de o culoare naturală, precum și de mai puține vene decât marmura, ceea ce o face la fel de atractivă din punct de vedere vizual, dar mai avantajoasă din punct de vedere funcțional. Cuarțul este disponibil într-o varietate extinsă de culori și stiluri, astfel încât veți găsi cu siguranță unul care se potrivește perfect spațiului dvs. Nu numai că piatra de cuarț este o investiție excelentă care va dura ani de zile, dar poate, de asemenea, să crească valoarea casei dvs. Blaturile de masă din cuarț adaugă o notă de strălucire și fac ca zona dvs. de luat masa să pară mai luxoasă.

De asemenea, acestea se disting prin rezistența ridicată la deteriorare și cerințele reduse de întreținere. În plus, cuarțul este și o soluție ecologică, fiind fabricat din materiale reciclate, uneori combinate  resturi de piatră naturală.  Utilizarea pietrei de cuarț pentru masa dvs. de luat masa va oferi o suprafață durabilă, ușor de întreținut și cu un aspect vizual impresionant. Aceasta va rezista la  utilizările zilnice și va continua să arate frumos pentru mulți ani de acum încolo.

Vă așteptăm în showroom-ul nostru pentru a vă oferi mai multe detalii.

 

Înapoi la listă